Even voorstellen...


Mijn naam is Ellen Vermeulen, coach/therapeut/yogadocent/ervaringsdeskundige, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Als je mij nu leert kennen, dan zie je een gelukkige vrouw die doet wat ze leuk vindt en van het leven geniet. Dat is ook anders geweest en ik heb de hele andere kant van het leven gezien. Een leven vanuit letterlijk veel angst. De angst om geslagen of vernederd te worden, zorgde ervoor dat ik mezelf niet meer durfde te zijn. Steeds meer deed ik dat wat de ander wilde. Of beter gezegd: dat probeerde ik, want er was altijd wel iets wat ik ‘fout’ deed. Na 10 jaar was het genoeg en had ik de moed om voor mezelf en mijn kinderen te kiezen. Wat daarna volgde was een mooie weg van persoonlijke ontwikkeling en ontdekken wie ik was, wat ik leuk vond en wat ik wilde.

Door die persoonlijke ontdekkingsreis, wist ik dat ik wat anders wilde dan werken als managementassistente.

Ik heb gekozen voor een HBO opleiding transformatietherapie. Een opleiding waarin diverse psychologische stromingen zijn verwerkt en die me tevens stimuleerde om mijn intuitie te ontwikkelen. Na deze opleiding van drie en half jaar, heb ik mijn baan als manangementassistente opgezegd. Het was een sprong in het diepe, maar ik ben heel dankbaar dat ik die keuze heb gemaakt.

In de tussentijd groeide mijn interesse voor yoga en meditatie en heb een aantal opleidingen gevolgd tot yoga- en kinderyogadocent. Maar ook blijf ik bijscholingen volgen zoals EMDR en individueel systemisch werk en psychosociale basiskennis. In 2018 begon ik de lichaamsgerichte opleiding BML (Body & Mindlanguage) die ik in 2020 afrond. Een hele waardevolle aanvulling om zo ook in het lichaam de vastgezette emoties van trauma, te kunnen verwerken.

Mijn levenservaring en opleidingen hebben me veel geleerd waardoor mijn rugzak vol kennis en vaardigheden zit waarmee ik op mijn beurt jou weer kan helpen in het vinden van jouw antwoorden.

Natuurlijk blijven dit letters en woorden op een scherm; als je echt wilt weten wie ik ben en wat ik voor je kan betekenen, dan maak ik graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Graag tot ziens!

EllenErvaringsdeskundige huiselijk geweld, partnergeweld, verwerken, coach, therapeut, praktijk in IJsselstein, nabij Utrecht.