IJsselstein,  Nederland

+31 (0)6-36302526    ellen@SCHOOL-4-LIFE.NL

Van geweld naar geweldIG

Wil jij je verleden met geweld verwerken maar weet je niet goed hoe je kunt beginnen? Of durf je de stap (nog) niet te zetten naar een psycholoog of therapeut? Vind je het te moeilijk om erover te praten?

Volg dan de online training!

Je kunt dan op jouw tempo aan de slag en krijg je tips die je NU al kunt toepassen om een begin te maken met het verwerken. Je hoeft daarvoor zelfs niet terug naar het verleden.

Wat je wél nodig hebt, is een open mind en de motivatie om dit aan te gaan.

Waarom zoveel korting?

Omdat het de eerste keer is dat ik de training ga aanbieden, ben ik heel benieuwd wat jij ervan vindt. Daarom vraag ik jou aan het einde van de training feedback te geven. Dat is het enige!

Wanneer kan ik beginnen?

Op dit moment ben ik heel druk met het schrijven van de inhoud, het maken van een werkboek en het opnemen van de instructiefilmpjes. Naar verwachting kun je 1 mei uiterlijk starten maar misschien wel eerder.

Wat komt er aan bod?

Ik ben de inhoud aan het schrijven en neem daarin mijn eigen ervaring, de ervaring van anderen en vanuit mijn professionele achtergrond als therapeut schrijf ik opdrachten. Het is natuurlijk niet zo dat je na de training hersteld bent en van al je problemen af bent, maar ik beloof je wel dat je een grote stap hebt gezet. Voor iedereen heeft het een andere uitwerking maar je zult inzichten krijgen in patronen, inzichten over hoe je andere resultaten kunt krijgen in je leven. We maken de balans op, zoeken naar jouw strategieen die je nu beperken, ontdekt waarom je door bepaalde eigenschappen getriggert wordt en vooral hoe je die patronen kunt doorbreken door nieuwe strategien te ontdekken bij jezelf die wel helpend zijn.
Voorwaarden

De eerste 20 mensen die zich aanmelden kunnen meedoen voor de prijs van €89. De waarde van de training is €299. Voorwaarde is dat je je nu alvast opgeeft én je bereid bent om na afloop feedback te geven. Zodra de training beschikbaar is, krijg je een mailtje om je definitief in te schrijven. De eerste 20 mensen die de betaling hebben gedaan, doen dus mee. Je nu aanmelden betekent dus nog niet dat je je definitief inschrijft, maar wel dat ik je als eerste op de hoogte houdt zodat je je straks als eerste kunt inschrijven!

(de reden dat er 20 mensen mee kunnen doen is omdat ik daadwerkelijk de feedback ga verwerken)

Ik reserveer een plek voor de online training voor €89 (ter waarde van €299)