LEZING / VOORLICHTING of WORKSHOP PARTNERGEWELD


Een lezing of voorlichting kan voor verschillende doelgroepen gegeven worden:

Vrouwen die zelf het slachtoffer zijn (geweest), familie, hulpverleners of meer algemeen voor mensen uit een buurtgroep. Daarmee is het doel van de lezing ook steeds anders. Mijn verhaal is het uitgangspunt voor de lezing maar het is geen zielig of sensatie verhaal. In tegendeel. Het geeft handvatten voor medewerkers, inzicht in gevoel en emotie van slachtoffers en perspectief en hoop voor slachtoffers. Als ervaringsdeskundige kan na een lange weg van persoonlijke ontwikkeling goed reflecteren en kan ik je meenemen in de emotie, in het gevoel wat er achter een verhaal zit. Een lezing is dus iedere keer anders omdat het thema en het doel verschilt.

Daarnaast kan ik de lezing aanvullen met korte opdrachten zodat de deelnemers gestimuleerd worden om over hun eigen situatie na te denken of uitgedaagd worden om te voelen en te ervaren.

Voor boekingen kunt u contact opnemen met:

www.zijspreekt.nl

Lezing huiselijk geweld, ervaringsdeskundige huiselijk geweld, spreker partnergeweld


Ellen wist mij en mijn collega’s op een bijzondere manier te raken. Het lukte haar het ‘juristen’-publiek mee te nemen in haar verhaal waardoor de impact van huiselijk geweld vanuit een ander perspectief duidelijk werd.

mr. L.A.H.A. (Marie-Louise) van Maarseveen

Officier van Justitie Jeugd Gezin en Zeden

Opdrachtgevers onder andere: