Organisaties die gebruik maakten van mijn diensten


welzijn vianenDe Mix leefstijlveilig thuis huiselijk geweld verwerkenmovisieopenbaar ministerieaanpak huiselijk geweld

Wat zeggen anderen: 

 Ellen wist mij en mijn collega’s op een bijzondere manier te raken. Het lukte haar het ‘juristen’-publiek mee te nemen in haar verhaal waardoor de impact van huiselijk geweld vanuit een ander perspectief duidelijk werd. 

mr. L.A.H.A. (Marie-Louise) van Maarseveen - Officier van Justitie Jeugd Gezin en Zeden

 

 Ik heb alleen maar positieve reacties ontvangen op jouw workshop. Vrouwen bedankten me, omdat ik de workshop heb georganiseerd! Is nog niet eerder voorgekomen!Verder noemden vrouwen: Confronterend maar verhelderend; De workshop inspireert tot nieuwe ideeën én om die ideeën uit te voeren; Versterkend, zet aan tot persoonlijke groei en dus verandering; Erg leerzaam, geeft veel inzicht in de eigen situatie. 

Coördinator welzijnsorganisatie Vianen

 

 Ellen heeft op mij een hele grote indruk gemaakt. Met haar inzet voor het mini symposium Huiselijk Geweld in Utrecht heeft Ellen nauwkeurig voorbereid in samenwerking met Veilig Thuis. Daarin is zij betrouwbaar en weet je dat je op kwaliteit kan leveren. De grootste indruk die zij heeft gemaakt is door te laten zien hoe iemand die Huiselijk Geweld heeft meegemaakt kan veranderen door weer echt bij zichzelf te komen, dat biedt hoop voor werkers dat zij er daadwerkelijk toe kunnen doen. Bedankt voor wat jij ons (sociaal werkers) terug hebt gegeven. 

Coordinator geweld in afhankelijkheidsrelaties buurtteams Utrecht