Werkwijze


  1. Als je hulp en inzicht wilt over een levensvraag, of loop je langer tegen patronen aan die je maar niet kunt veranderen, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Je kunt het formulier ook invullen als je twijfelt of het iets voor je is of als je een specifieke vraag hebt.  


  2. Ik bel of mail je terug, net waar je voorkeur naar uit gaat. Ik beantwoord je vraag en/of maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

  3. Het gesprek duurt 45-60 minuten en kost 45 euro. Het gesprek dient gelijk als een intake, dus je hoeft geen lange formulieren meer in te vullen als je besluit om verder te gaan. Tijdens het gesprek is het vooral belangrijk dat jij weet wie je voor je hebt en of je een goed gevoel hebt bij mij en mijn werkwijze. Je hoeft me niet alles te vertellen, maar ik hoor graag waar je mee geholpen wilt worden en wat je wilt bereiken. Dan bespreken we de mogelijkheden zodat jij kunt bepalen of je verder wilt. Als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben omdat ik je niet de juiste hulp kan bieden, zal ik dat aangeven.

  4.   

  5. Als je verder wilt, maken we direct een afspraak. Dit kan doorgaans binnen een tot twee weken.


empowerment door ontspanning, coaching en therapie, IJsselstein

omgeving IJsselstein, Utrecht, Nieuwegein, Maarssen, Maarssenbroek, Zeist, Driebergen,

verwerken trauma, geweld verwerken, huiselijk geweld verwerken,

kennismaking, intakegesprek, coach, therapeut

Ellen Vermeulen IJsselstein


Voordelen

  geen lange formulieren invullen

geen wachtlijsten

    veilige, huiselijke sfeer

    goed bereikbaar

     jij bepaalt het tempo

   flexibel; diverse contactmogelijkheden zoals email, telefonisch, skype/facetime