Wil jij je verleden met geweld verwerken?

Durf je de stap (nog) niet te zetten naar een psycholoog of therapeut?

Vind je het moeilijk om over je verleden te praten?

Wil je liever helemaal anoniem blijven?

Wil je meer rust in je hoofd en in je lijf?

Geen gesprekken

Jouw tempo

Vanuit je eigen huis

Nieuwe energie

Overzicht in hoofd

Rust in lichaam

Het is voor mij jaren geleden dat ik partnergeweld meemaakte.

Toch kan ik me de verlammende angst nog goed herinneren.

 

Juist omdat het al even geleden is, kan ik goed terugkijken op wat mij geholpen heeft. Ik maak gebruik van mijn eigen ervaring en dat van vele anderen. Dat heet het collectief. Maar ook van alles wat ik in mijn opleidingen geleerd heb en vanuit de boeken die ik gelezen heb. En dat zijn er aardig wat :-)

Het gaat namelijk niet alleen over het geweld, maar juist over het herstel. Natuurlijk is ieder verhaal anders maar toch zie ik de overeenkomsten tussen de tientallen verhalen van vrouwen (en mannen) die ook hersteld zijn van partnergeweld.

Het gaat erom jezelf weer terug te vinden. Vaak weer gezonde grenzen durven aangeven.

Maar hoe doe je dat? EMDR is een methode waar veel positieve resultaten mee te behalen zijn omdat het helpt nare herinneringen te 'vervagen'. Het is een onderdeel van herstellen en jezelf terug vinden. Belangrijk is om je patronen en overlevingsstrategieën te doorzien en te doorbreken. Daarvoor moet je jezelf, je manier van denken en doen, onderzoeken.

Daarvoor is de online training heel geschikt.

Ik deel alles met je wat mij heeft geholpen om mezelf weer terug te vinden!

Jezelf terug vinden gaat vooral om weer contact te maken met delen van jezelf die je kwijt bent geraakt. Die zitten vaak in het onbewuste. In de training doen we oefeningen om juist dat deel weer te vinden. Niet door terug te gaan naar het verleden maar juist in het hier en nu bezig te zijn!

Ik verwerk daarin oefeningen en kennis die mij echt aan het denken hebben gezet in alle jaren dat ik met dit onderwerp bezig ben. Je krijgt dus in een notedop, kort en bondig aangereikt waar ik meer dan 10 jaar over heb gedaan!

Wil jij meer regie hebben over je leven en je niet meer laten beperken door het verleden? Doe dan mee!

Welke modules zijn er en wat komt er aan bod?

Module 1

Introductie


1.1. Welkom
1.2 De training en wat komt er aan bod
1.3 De wet van de vacuüm

Module 2

Wie ben jij?

2.1 Jouw motivatie
2.2. Jouw levensgebieden
2.3. Jouw levensboom

Module 3

Onbewuste overtuigingen, overlevingsstrategieen, triggers en talenten

3.1 Hoe werkt het onbewuste?
3.2 Jouw triggers
3.3 Jouw overlevingsstrategieeen
3.4 Jouw talenten

Module 4

Wat kun je doen om je-zelf te vinden?

4.1 Wat is herstellen
4.2 Jouw perspectief
4.3 Jouw verantwoordelijkheid
4.4 Meer over loslaten
4.5 Jouw natuur
4.6 Jouw energie
4.7 Jouw comfortzone

Module 5

Reflectie en evaluatie

5.1 Jouw acties
5.2 Dankbaarheid

 

Wat is jouw investering?

De investering die jij doet in jezelf is slechts €29! Ik weet zeker dat als je daarnaast ook de investering doet in tijd en energie, dat dit bedrag het dubbel en dwars waard is! En zo niet...dan kun je je beroepen op de garantie. Geen addertjes, maar mijn persoonlijke belofte aan jou.

 

WAT KRIJG JE PRECIES?

- Toegang tot de 19 lessen (zo'n 180 minuten totaal) met video's, luisterfragmenten, teksten en opdrachten.

- Een invulbaar PDF van 29 pagina's met aanvullende informatie en opdrachten.

- Het belangrijkste: tips en tools om jezelf weer te zijn, om eigen keuzes te maken, om de regie over je leven te pakken, om weer vrij en gelukkig te zijn.

 

Hoe werkt het? 

  1. Je klikt op de link. Je komt op een aanmeldsite. (let op, er staat een datum maar je kunt starten binnen 24 uur)

  2. Je vult je gegevens in

  3. Je komt op de betaalsite. Daar staat dat je een aanbetaling doet, maar het betreft het volledige bedrag.

  4. Binnen 24 uur ontvang je de eerste mail. Daarna ontvang je iedere week een module

Waarom zou je de online training volgen?

Natuurlijk zijn alle situaties anders. Maar de grootste overeenkomst is dat we het vertrouwen in onszelf zijn kwijtgeraakt. Er blijven vragen en verwijten rondhangen in je hoofd waardoor je veel onrust ervaart. Vragen als:

- waarom is mij dit overkomen?

- waarom ben ik niet eerder weg gegaan?

- waarom kon ik mijzelf en mijn kinderen niet (genoeg) beschermen?

- hoe kan ik ooit nog iemand vertrouwen?

Dan heb je twee mogelijkheden: je kunt niks doen en je op deze manier doorleven of je kunt antwoorden zoeken en er zelf iets aan doen!

Ik heb het eerste lang volgehouden. Dat ging ook best goed trouwens. Totdat ik merkte dat ik mezelf niet vrij voelde en nog handelde vanuit een soort angst. Niet de duidelijke fysieke angst zoals ik kende maar een ander soort angst die maakte dat ik mezelf niet vrij voelde in de keuzes die ik maakte. Ik was wel vrij maar het voelde niet zo. Toen ben ik antwoorden gaan zoeken.

Het mooie is: die antwoorden zitten in jou! Je kunt er dus altijd bij! Maar het spannende is: je moet wel gaan zoeken! En ja, dat is spannend. Maar ik kan je zeggen: het is absoluut niet zo spannend als dat het verleden was! Ik was banger voor wat ik zou vinden dan voor wat ik uiteindelijk vond: namelijk mezelf!

Het leverde mij veel vrijheid en rust op.

Welke optie kies jij? Hopen en wachten totdat het vanzelf over gaat of ga je NU iets doen?

Voor als je nog twijfelt....

Ik begrijp het heel goed dat je over van alles kunt twijfelen.

- is deze training het geld wel waard?

- is het niet ingewikkeld?

- wat als ik er niets aan heb?

- misschien komen er toch nog kosten bij.

- misschien word ik dan lastig gevallen om zo duurdere pakketten aan te schaffen.

Mijn belofte:

Ik beloof dat ik je niet lastig val met andere dingen. Je koopt de training en verder niets. Geen bijkomende kosten. Geen gedoe.

Jouw garantie:

Omdat ik ervan overtuigd ben dat de training écht waardevol is, durf ik je de garantie te geven dat als je aan het einde van de training zegt dat je er niets aan hebt gehad, je je geld terug krijgt. De enige voorwaarde die daaraan zit, is dat je alles hebt meegedaan en je het werkboek invult.

Ben je wel enthousiast en stuur je mij je ingevulde werkboek, dan krijg je zelfs een bonus! Gratis! Wat dat is, zie je in de training!

Ik wil graag meer informatie

Voornaam *
Achternaam
E-mailadres *
Stel je vraag hier *

Veelgestelde vragen

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je ontvangt iedere week een module. Die kun je zo vaak bekijken als je wilt en wanneer je wilt. 

Werkt online wel?

Ik gun het iedereen om zichzelf te ontwikkelen en stappen te zetten om weer gelukkig te zijn. Het is dus een eerste stap die echt werkt als jij werkt! Natuurlijk kun je niet alles met deze training doen, maar het zijn wel handvatten voor verandering. 

Wat als ik er toch niks aan heb?

Door mijn eigen ervaring en de ervaringen van vele anderen, weet ik waar de knelpunten liggen. Daar besteed ik aandacht aan in de training. Jij krijgt alles wat ik heb geleerd in zo'n 10 jaar, overzichtelijk en beknopt in 1 training. Ik ben ervan overtuigd dat je er iets uit haalt wat nieuw is en waar je weer verder mee kunt. En mocht dat toch niet zo zijn, dan krijg je je geld terug. De enige voorwaarde is dat je je werkboek hebt ingevuld en de video's daadwerkelijk hebt bekeken. Geen discussie verder.

Hoe lang ben ik ermee bezig?

De video's duren ongeveer 180 minuten totaal. Ik raad je aan om de video's niet allemaal achter elkaar te kijken maar iedere week één of twee video te bekijken. Het gaat er vooral om dat je er daarna zelf mee aan de slag gaat. Soms is dat echt een opdracht maar soms doe je de opdracht gewoon tijdens de dingen die je altijd doet. Dan kost het geen extra tijd maar vraag ik je om de dingen op een andere manier te doen of ergens over na te denken. Het is dus meer dan het overdragen van kennis maar als je echt meedoet, zet dat ook je mind en je gevoel in beweging.

Kan ik ook vragen stellen als ik iets niet begrijp?

Je mag me altijd een mail sturen als je iets niet begrijpt. Geen probleem. Wanneer je meer wilt weten of doen met jouw specifieke situatie, dan is een persoonlijke afspraak nodig.

Ik wil leren om voor mezelf op te komen. Kan dat ook met deze training?

Voor jezelf opkomen en je grenzen aangeven, begint bij het ontdekken wáár je grenzen liggen. En ook bij het leren uitten en uitspreken van wat je gevoel is. De één voelt haast geen grenzen ('het maakt mij echt niet uit') en de ander heeft een muur om zich heen gebouwd en laat niemand toe ('ik kan het allemaal wel alleen'). Dat lijkt erop dat je dan je grenzen kan aangeven maar eigenlijk heb je een muur om je heen gebouwd zodat je het niet hoeft te doen omdat mensen sowieso al niet dichtbij durven komen. In de online training leer je naar binnen keren en te voelen waar jouw grenzen liggen. Eerst voor je zelf (h)erkennen wat je moeilijk vind en waarom. Dat is een eerste stap. In het dagelijks leven ook echt je grenzen aangeven of je muur laten zakken, kun je het beste oefenen tijdens 1 op 1 gesprekken.